Terug naar Module

Living Your Design - Online Training

0% Voltooid
0/0 Steps
  1. Basis informatie
    Het begin
Hoofdstuk 1 van25
Bezig

Het begin

Je gaat beginnen met de online training van de Living Your Design workshop. In de eerste video die je hieronder kunt zien vertel ik wat meer over de inhoud, wat je kunt verwachten en wat de strekking is van deze training.

Links in je scherm zie je de losse hoofdstukken die je in volgorde doorloopt. Elk hoofdstuk bevat een video en bij sommige hoofdstukken staan er paragrafen bij met bijvoorbeeld extra informatie, ‘huiswerkopdrachten’ en een aankondiging en uitnodiging voor een tussentijds voortgangsgesprek.

Soms vind je in je hoofdstukscherm onder het tabje Bijlagen of Materialen extra informatie over het hoofdstuk. Vaak wordt daar verwezen naar het Engelstalige handboek “Living Your Design – A manual for cellular transformation – Student manual” dat je voor aanvang hebt ontvangen.

Zorg dat je bij alle hoofdstukken van deze module aantekeningen kunt maken. Je zult namelijk tussendoor korte opdrachten vinden. Verder is het handig om je eigen chart bij de hand te hebben. Hetzij geprint of digitaal op je scherm.

Succes en veel plezier met de training.