Algemene voorwaarden

Wij nemen jou en onszelf heel serieus. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor onze onderlinge afspraken. Iedere afspraak wordt door jou en door ons met liefde en aandacht voorbereid. We reserveren tijd en ruimte voor een intakegesprek en ondanks alle goede bedoelingen komt het soms voor dat je, om welke reden dan ook, terugkomt op je intentie. De processen waarmee wij werken laten zich namelijk niet afdwingen. Hier maken we helder hoe wij daar mee omgaan.

Open inschrijving

Je aanmelding voor een consult, evenement of traject is definitief als het hele bedrag (of de eerste termijnbetaling) van een bijeenkomst, evenement of traject betaald is. De annuleringsregeling is als volgt:

Meer dan twee weken van tevoren afzeggen100% restitutie van het inschrijfgeld
of van de eerste termijnbetaling
Meer dan één week van tevoren afzeggen50% restitutie van het inschrijfgeld
of van de eerste termijnbetaling
Twee dagen of minder van tevoren afzeggen0% restitutie van het inschrijfgeld
of van de eerste termijnbetaling

Coaching op afspraak

Je afspraak voor een individuele coaching of consult is definitief als de aanbetaling of het hele bedrag betaald is. Indien betaling op de dag van de coaching of het consult plaats vindt en de client komt niet opdagen dan wordt het volledige bedrag van de sessie alsnog in rekening gebracht. Bij afzegging is het aanbetalingsbedrag niet restitueerbaar.

BTW tarief

Op al mijn diensten en tarieven is vrijstelling van BTW van toepassing.