Living Your Design – De Basis

Module
materialen

Living Your Design

Welkom bij deze online basistraining. Deze module bevat de eerste twee video’s van de Living Your Design Online Training. Deze module is enerzijds een kennismaking met Living Your Design, anderzijds is het ook de minimale basis die je volgt wanneer je de Living Your Design – In-1-dag Workshop doet. Je bereid je dan optimaal voor op de praktijkworkshop.

Voordat je van start gaat leg ik uit hoe dit scherm is opgebouwd. Na het starten van de module kom je bij het eerste hoofdstuk zie je aan de linkerkant een menu met alle hoofdstukken vermeld in de volgorde van doorlopen van de training.

Je kunt elk hoofdstuk starten door op de titel te klikken. Aan het einde van de les kun je aangeven dat je het hoofdstuk afgerond hebt. Dat kan door op de knop te klikken die onderaan het hoofdstuk staat. Je kunt hoofdstuken altijd opnieuw bekijken en beluisteren.

Onder de materialentab tref je een korte handleiding aan over hoe om te gaan met de twee leerondersteunende opties Aantekeningen maken en Mijn Sessies.

Inhoud van de basistraining
Deze training beslaat ruim 1,5 uur aan les- en leertijd.
Met in totaal:
– 2 videos

Veel succes met de training.

Korte handleiding leerondersteunende opties

Mijn Sessies

Door op Mijn Sessies te klikken kom je op jouw persoonlijke Sessies pagina.
Daar vind je alle chat sessies die je voert. Onderaan de pagina vind je je opgeslagen aantekeningen die je per hoofdstuk of paragraaf kunt maken.

Aantekeningen maken

Door te klikken op de balk onder in het scherm open je een popup scherm. In het grijs zie je de titel van het actuele hoofdstuk vooraf weergegeven. Daar onder kun je tekst invoeren voor je aantekeningen.
Kies voor opslaan of eventueel printen en opslaan naar een Word document.
Wanneer je voor het hoofdstuk al aantekeningen hebt gemaakt staat er een pijltje waarop je kunt klikken. Hierdoor kom je op de pagina waar je aantekingen over het onderwerp of hoofdstuk staan.
Door op View all notes te klikken kom je op de Privé Sessies pagina. Daar klik je op de knop Notities zodat je naar beneden scrollt waar alle opgeslagen aantekeningen staan.

Niet aangemeld

Module Bevat

  • 2 Hoofdstukken