Living Your Design – Online Training

Living Your Design

Welkom bij deze online training. Voordat je van start gaat leg ik uit hoe dit scherm is opgebouwd. Na het starten van de module kom je bij het eerste hoofdstuk zie je aan de linkerkant een menu met alle hoofdstukken vermeld in de volgorde van doorlopen van de training.

Je kunt elk hoofdstuk starten door op de titel te klikken. Elk hoofdstuk (behalve de eerste) bevat een aparte paragraaf met een video en werkopdrachten. In de materialentab vind je de referentie naar de betreffende begeleidende pagina’s in het leerboek Leef Je Unieke Design.

Aan het einde van de les kun je aangeven dat je het hoofdstuk afgerond hebt. Dat kan door op de knop te klikken die onderaan het hoofdstuk staat. Je kunt hoofdstuken altijd opnieuw bekijken en beluisteren.

Onder de materialentab tref je tevens een korte handleiding aan over hoe om te gaan met de twee leerondersteunende opties Aantekeningen maken en Mijn Sessies.

Inhoud van de training
Deze training beslaat ongeveer 20 uur aan les- en leertijd.
Met in totaal:
– 20 videos
– 17 opdrachten pagina’s
– 5 voortgangsgesprekken
– 1 Keynote Overview (bij aanvang)

Wanneer je alle opdrachten hebt gemaakt en verzonden ontvang je aan het eind van deze module een certificaat.
Veel succes met de training.

Begeleidend handboek bij de online training

Als cursusleidraad kun je het boek Leef Je Unieke Design gebruiken. Dit is het begeleidende leerboek voor deze online training en is in het Nederlands geschreven..
Deze kun je aanschaffen via deze link.

Ik raad je ook aan om het boek The Definitive Book of Human Design (The science of differentiation) van Lynda Bunnell en Ra Uru Hu, als naslagwerk te gebruiken. Je vindt daarin uitgebreide informatie die past bij deze training. Dit boek kun je eventueel aanschaffen via deze link.

Korte handleiding leerondersteunende opties

Mijn Sessies

Door op Mijn Sessies te klikken kom je op jouw persoonlijke Sessies pagina.
Daar vind je alle chat sessies die je voert. Onderaan de pagina vind je je opgeslagen aantekeningen die je per hoofdstuk of paragraaf kunt maken.

Aantekeningen maken

Door te klikken op de balk onder in het scherm open je een popup scherm. In het grijs zie je de titel van het actuele hoofdstuk vooraf weergegeven. Daar onder kun je tekst invoeren voor je aantekeningen.
Kies voor opslaan of eventueel printen en opslaan naar een Word document.
Wanneer je voor het hoofdstuk al aantekeningen hebt gemaakt staat er een pijltje waarop je kunt klikken. Hierdoor kom je op de pagina waar je aantekingen over het onderwerp of hoofdstuk staan.
Door op View all notes te klikken kom je op de Privé Sessies pagina. Daar klik je op de knop Notities zodat je naar beneden scrollt waar alle opgeslagen aantekeningen staan.

Niet aangemeld

Module Includes

  • 25 Hoofdstukken
  • 41 Paragrafen
  • Module Certificate